Internskoler - Academy

OilComp kan tilby nødvendige konsepter innen e-læring og kompetansestyringssystemer, samt kursadministrative systemer, til selskaper og organisasjoner som ønsker å utvikle og drive en egen intern kursvirksomhet.

Vi kan tilby et fullverdig online bookingsystem for å administrere og registrere kurs. Systemet har også løsninger for kurs påmelding/avmelding, allokering av lokaler, generering av kursbevis og godkjenning av kursforespørsler fra ansatte. Dette systemet kan linkes mot OilComps sitt store nettverk av leverandører for tilgang til kurs som ikke kan gjennomføres med egne krefter.

 

I drift siden 2002

Utvikling og drift av «Internskole (Academy)» har vi gjennomført for et av landets ledende selskap innen «Fornybar energi-sektoren».

Kursbookingsystemet kan også kobles mot OilComp sitt system for kompetansestyring.

OilComp Bookingsystem har nå vært i drift siden august 2002. Systemet for drift av internskoler i større organisasjoner er integrert mot «OilComp Bookingsystem». Dette systemet – «OilComp Minerva» har bl.a. blitt benyttet for kompetansestyring og - kursadministrasjon i større og mindre kommuner siden 2002.

Kontakt oss

Ta kontakt med OilComp kundesenter for en uforpliktende demonstrasjon av våre konsepter.

Kontakt oss